uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

zwemvijver specialist - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

Blog

Titel: Zwemvijver specialist
Geschreven door: Gerard ter Beek
Datum: 15/2/2020

De specialist, in dit geval de zwemvijver specialist. Vandaag de dag noemt men zich zelf snel een specialist. De ‘dikke van Dale’ noemt een specialist een expert, iemand die een bepaald vakgebied uitmuntend beheert.

Ook binnen de zwemvijver markt lopen er veel specialisten rond. Men heeft 4 of 5 zwemvijvers gerealiseerd en er wordt al gesproken over ‘wij zijn zwemvijver specialisten’. Nu wil ik niet velen over één kam scheren maar ik wil u wel wat zaken voorleggen.

Een zwemvijver bouwen is niet niks. Een zwemvijver ligt toch al snel zo’n 30-40 jaar (of langer) in uw tuin. Het kost serieus geld en als de zwemvijver niet doet wat hij moet doen zit u met de gebakken peren. Daarom is het goed dat u zich verdiept in de verschillende manieren van bouwen. Gaat u voor een stevige bouwkundige constructie? Of gaat u voor de goedkopere variant zonder degelijk fundatie etc. Deze laatste komen we helaas regelmatig tegen. We mogen deze dan afbreken en hier een nieuwe voor bouwen. Leuk en goed voor ons maar het was niet nodig geweest als er van te voren goed nagedacht was over het ontwerp en de bouwwijze. Ook is dit kapitaal vernietiging, hier wordt niemand blij van.

Daarom een goede tip van mijn kant. Ga op zoek naar bedrijven die jarenlange ervaring hebben in het bouwen van degelijke zwemvijvers. Het beste kunt u op zoek gaan naar bedrijven die hier dagelijks mee bezig zijn. Bedrijven die hier hun focus op hebben liggen. Ik zie namelijk veel bedrijven (hoveniers) die het bouwen van zwemvijvers 'erbij' doen. Hier gaat het vaak mis. De plannen zijn prachtig maar de uitvoering is vaak ondermaats. Dit komt doordat er gewoon niet genoeg ervaring en kennis is. De kinderziektes zijn er niet uitgehaald en u als opdrachtgever zit er uiteindelijk mee.

Bij Dreampool hebben we al enkele honderden zwemvijver gebouwd, hierdoor kunnen we oprecht zeggen dat wij een zwemvijver specialist zijn. Hebben we fouten gemaakt, ja. Hebben we veel moeten leren, ja. Maar we zijn doorgegaan en kunnen met zekerheid zeggen dat we erg goed geworden zijn in wat we doen.

Wilt u graag een vrijblijvend gesprek met een Dreampool zwemvijver specialist?

Klik dan hier.

zwemvijver specialist - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuinzwemvijver specialist - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuinzwemvijver specialist - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin