Van zwemvijver naar hybride zwemvijver

Zwemvijvers zijn een prachtproduct met veel voordelen. Toch zijn de nadelen zoals bekend meestal ook aanwezig. De bekende biofilm (glad laagje op uw folie) en het eventuele alg in het plantenfilter. Hoewel dit geen enkel probleem is, begrijpen wij binnen Dreampool dat hierover wat onvrede kan ontstaan. Wij hebben een oplossing: maak van uw zwemvijver een hybride zwemvijver.

Nieuwe Techniek

De meeste zwemvijverhouders hebben een technische ruimte in de tuin. Deze ruimte hebben wij uitgebreid met hydrolysetechniek. Deze afsplitsing van water zorgt voor een zeer korte maar zeer krachtige waterontsmetting in uw technische ruimte. Het water komt zo veel schoner terug in uw bad terwijl u en de natuur rondom uw zwemvijver daar amper tot niks van merken. Hierbij is het wel belangrijk dat de juiste instellingen rondom de techniek door Dreampool wordt ingesteld en indien gewenst bijgehouden.

Het resultaat: geen algen meer en minimale tot geen vorming van een biofilm.

Hoe gaan we te werk?

De technische ruimte die wij maken voor deze techniek is voorzien van een frequentie gestuurde pomp, een UV-C lamp, een poolcontroller, een hydrolysecel en meetinstrumenten. Wij halen uw huidige techniek weg en plaatsen de nieuwe terug. Aan u de keuze of we de techniek boven of onder de grond mogen plaatsen. Mochten we elementen direct om kunnen ruilen zoals een luchtpomp en/of een frequentie gestuurde pomp dan doen we dit. 

Wat verandert er voor u als zwemvijverhouder?

Uw zwemvijver blijft functioneren zoals u gewend bent. Tijdens het zwemseizoen schakelt u de poolcontroller in en gaat de hydrolysetechniek haar werk doen. In het najaar schakelt u de kast weer uit. Hier komt aan onderhoud bij dat u in het voorjaar het zoutgehalte zeer nauwkeurig moet controleren en de meetinstrumenten moet kalibreren. Uiteraard doen wij dit graag voor u.

Neem contact met ons op als u graag meer informatie wilt!

Heb je een vraag?
Wij helpen je graag!
Neem contact op!

Gerard