Contact Dreampool

Dreampool
Bremensallee 2b
8167 PH OENE

Mobiel: 06-22 62 14 37
Mail ons: info@dreampool.nl

Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over zwembaden, zwemvijvers en hybridebaden. Zo helpen wij u graag met het maken van duidelijke en juiste keuzes. 

Wie is Dreampool?

Gerard

Dag! Ik ben Gerard ter Beek. Eigenaar van Dreampool. Opgegroeid en wonend op een boerderij op de Veluwe. Samen met mijn vrouw Manuëlle heb ik vier kinderen. Daar waar ik vanaf mijn 18e eerst enkele jaren het hoveniersvak heb uitgeoefend, is al snel de switch ontstaan naar het bouwen van zwembaden en zwemvijvers. Het concept, het bouwen volgens een plan, de duidelijkheid en een mooi product achterlaten, dat vind ik prachtig. De zoekende klant duidelijkheid bieden in een doolhof van mogelijkheden, heeft geresulteerd dat we drie verschillende typen baden aanbieden. Allemaal met duidelijke afmetingen en prijzen, dat is toch mooi..! Als mijn vrouw me zou moeten omschrijven komen de volgende woorden op papier: positief | enthousiast | harde werker | gelovig | tikkeltje impulsief en iemand die het soms lastig vindt om vrije tijd in te plannen.

Matthijs

Matthijs hier, aangenaam! Ik woon in Wezep samen met mij vrouw Dian. Ik ben echt een manusje van alles binnen Dreampool met de focus op marketingcommunicatie en techniek. Hoewel ik stiekem altijd al een voorkeur had voor bouwen en techniek (vraag maar aan mijn jarenoude legoverzameling) ben ik heel rebels afgestudeerd in Nijmegen in de richting van communicatiewetenschappen. Vanwege de familiebanden met Gerard ben ik jaren geleden gelukkig in aanraking gekomen met de wereld van zwemvijvers en zwembaden. Wat begon met een bijbaan leidde tot een complete carrièreswitch en heeft mijn passie voor bouwen en techniek weer ontketend. Ik ben erg leergierig en ambitieus ingesteld en zoek graag naar betere alternatieven, met als doel mijzelf en Dreampool continu te ontwikkelen.

Heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in!