Verwarming door middel van een warmtepomp

Dreampool kan voor u een warmtepomp aansluiten. U kunt zo dus eerder en langer in het seizoen genieten van een aangenamere watertemperatuur.

Warmtepompen zijn de meest efficiënte manier om uw bad te verwarmen. Zij halen al een mooi rendement vanaf 15°C buitenlucht en zijn dus een hele lange periode inzetbaar (maart-oktober). Het enige nadeel is dat ze ongeveer twee keer zo duur zijn dan zonnecollectoren in aankoop, maar daarvoor krijg je heel veel flexibiliteit terug.

Dreampool Hybride zwembad

Europese fabrikant

De warmtepompen die Dreampool levert en plaatst zijn gemaakt op Europese bodem. Ze komen van de fabrikant Microwell. Deze warmtepompen zijn beduidend anders dan de Chinese warmtepompen die Nederland overspoelen. Het omhulsel, de motor, het rendament en niet geheel onbelanrijk, het geluid. Alles is degelijker en beter bij deze warmtepompen.

Duurzaamheid

Ook vinden wij het een groot duurzaam voordeel om met deze warmtepompen te werken. Ze hoeven niet ver over zee weg te komen en het rendament (cop) is erg hoog.

Rendement

De Microwell warmtepompen die Dreampool levert en plaatst zijn allemaal voorzien van full inverter techniek. Dit houdt in dat als de gewenste ingestelde temperatuur bereikt is hij niet op ‘off’ springt maar juist aanblijft. Het zelfdenkende vermogen regelt dat de warmtepomp dan afschaalt in toerental. Dit houdt gelijk in dat uw energieverbruik fors daalt. Ook zal het geluid aanzienlijk verminderen.

Op afstand

De warmtepomp die wij leveren is standaard uitgerust met een wifi module. Als u wifi bereik hebt op de plek waar de warmtepomp is opgesteld dan kunt u daar gebruik van maken. Via uw telefoon kunt u dan uw warmtepomp bedienen met een applicatie. 

Meer informatie over Hybride baden

Onze formuleDe techniekModellenPrijzenTechnische ruimteVerwarming