De Dreampool Formule

Door onze Dreampool formule, die wij met zorg hebben uitgewerkt, weet u als klant direct waar u aan toe bent. Vaste prijzen, onze duidelijke en vaste bouwmethoden en korte communicatielijnen. Alles is direct duidelijk.
Zwembaden en Zwemvijvers prijzen hybride de desinfectie van uw water
Hybridebad met plantenfilter

De Dreampool formule

Openheid en duidelijkheid, daar staan wij voor! Dit zult u op onze site ook ervaren. Wij bieden u graag het beste! We bieden u optimale service doordat u direct in contact staat met de bouwers van uw bad. Voor de bouw van uw zwemvijver of zwembad bieden wij u de beste materialen. Wij zijn continu in ontwikkeling zodat u altijd de juiste kwaliteit kunt verwachten.

Uitgewerkte afmetingen met een vaste prijs.

Wij hebben de meest aantrekkelijke afmetingen uitgewerkt met een daarbij horende prijs. Hierbij hanteren wij duidelijke meerprijzen voor onder andere een hardstenen trap, lamellen afdekkingen, verwarming, lampen en vlonders. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, wat uw opties zijn en wat u kunt verwachten.

Duidelijke en directe service omdat u direct in contact staat met de bouwers.

Daarnaast bieden wij duidelijke en directe service omdat u direct in contact staat met de bouwers. Dit zorgt voor korte lijnen en eerlijke en gefundeerde antwoorden op al uw vragen. Wij zijn een klein en gespecialiseerd team. U blijft vanaf het begin tot aan de laatste randtegel in contact met dezelfde personen. Dit geeft rust en vertrouwen.

Bij ons hoeft u niet te twijfelen of de kwaliteit in orde is, dit is ons uitgangspunt!

Onze manier van bouwen is het resultaat van jarenlange procesverbetering. Het toepassen van de juiste vloer- en muurdikte, het realiseren van vlakke ondergronden, de juiste materialen voor het vervoeren van water en lucht tot aan de beste waterplanten. Gemaakte fouten zijn omgezet naar leerervaringen en deze zijn weer omgezet naar de beste kwaliteit. Wij weten hoe het wél moet en dat is wat wij u bieden!

Zwemvijver, zwembad of hybride?

Onze Dreampool formule is uitgewerkt in drie type baden. Of u nu kiest voor een zwemvijver, een zwembad  of gaat voor onze hybride, wij ontdekken graag wat het beste bij u en uw situatie past. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn en we zetten de voordelen van ieder bad op een rijtje.

Zwemvijver met vlonder en Schellevis

Dreampool Zwemvijvers

Natuurlijke filtratie en schoonheid is hierbij het uitgangspunt. De geholpen natuur in haar kracht zetten.

zwembad met inlooptrap

Dreampool Zwembaden

De zekerheid van desinfectie en meetinstrumenten gecombineerd met een chique uitstraling.

Hybridebad met plantenfilter

Dreampool Hybride

Het beste van beide werelden. Een natuurlijke uitstraling met gecontroleerde techniek.

Vertrouwde leveranciers

Dreampool werkt al jaren met dezelfde vertrouwde leveranciers. Wij prefereren een hands-on aanpak. We werken graag met dezelfde contactpersonen en korte lijnen. We zijn een kleine en platte organisatie en geven de voorkeur aan korte klappen waarbij alles snel geregeld en bezorgd wordt. Onze leveranciers kennen Dreampool en kennen onze manier van werken. Door het opbouwen van jarenlange relaties weten we precies welke producten we waar kunnen krijgen. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelen en de beste producten terwijl we veel productkennis behouden.