uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

gespecialiseerd in het aanleggen van zwemvijvers en zwembaden - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

Zwemvijvers

Puur genieten... Daar draait het uiteindelijk om. Tijdens de zomermaanden een frisse duik nemen vanaf het terras en in de winter genieten van de esthetiek. Een zwemvijver in uw eigen tuin biedt u puur zwemplezier. In het zachte, zuivere chloorvrije water, omringd door libellen en fantastische waterplanten, ervaart u optimaal natuurlijk plezier.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van die zwemvijvers. Graag komen wij het persoonlijk bij u aan tafel presenteren. 

Vergeet niet dat een zwemvijver direct verbonden is met de natuur. Als u niet wilt dat er een kikker of salamander om u heen zwemt dan is dit niks voor u.

Zwemmen in uw eigen vijver?

Geen utopie maar een perfect realiseerbaar concept. Het idee ontstond in de V.S. en Australië en is overgewaaid naar Europa, met Oostenrijk en Duitsland als pioniers. Ondertussen maakt dit fenomeen "de zwemvijver" een grote opmars in Nederland.

Wat is het verschil met een zwembad?

Een zwemvijver heeft heel wat voordelen ten opzichte van een klassiek zwembad:

  • Zwemvijvers zijn veel mooier te integreren in het tuinconcept
  • De realisatie is minder duur en de vaste kosten zijn minimaal
  • Ecologische zwembassins zijn vriendelijk voor de mens en natuur, er worden geen chloorderivaten toegevoegd
  • Toch aangenaam om in te zwemmen, heel anders en toch erg ontspannend

Bovenal krijgt uw tuin een optimale natuurlijke beleving. U geniet het hele jaar door van uw zwemvijver, bij elk weertype.

 

gespecialiseerd in het aanleggen van zwemvijvers en zwembaden - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuingespecialiseerd in het aanleggen van zwemvijvers en zwembaden - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuingespecialiseerd in het aanleggen van zwemvijvers en zwembaden - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin