uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

Waterbehandeling - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

Dreampool biedt u de keuze om uit twee perfecte waterbehandelingen te kiezen. Hieronder vermelden wij de verschillen. Wilt u advies op maat? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier.

Elektrolyse

Door middel van zout elektrolyse wordt het water van uw zwembad op een natuurlijke manier gereinigd. Door de anode stroomt het zoutwater met een minimaal zoutgehalte van 3gram/liter. De titaniumplaten in de anode zetten door elektrolyse het zout om in natrium en chloor. Het chloor zal bacteriën en algen bestrijden en vervolgens binden met het natrium om over te gaan in zout. het elektrolyse systeem is voorzien van een automatische Vrijchloor en pH regeling. 

Voordelen van Zoutelektrolyse:

  • Lage onderhoudskosten
  • Geen gebruik van chemicaliën meer, dus erg zacht water.
  • Uw zwembadwater blijft beter schoon, ook als u voor langere tijd afwezig bent
  • pH verlagend
  • Werkt ook bij een laag zoutgehalte van minimaal 3 gram/liter
  • Het elektrolyse apparaat verbruikt geen zout 

Vrijchloor systeem

Deze waterbehandeling bestaat uit een volautomatische doseersysteem. De Ph en de vrijchloor worden gemeten in de retour leiding naar het zwembad. Als deze bijgesteld moeten worden dan regelt de techniek dit zelf. Door middel van injecties wordt er vrijchloor of Ph-vloeistof toegevoegd zodat de van te voren ingestelde waarde van bijvoorbeeld 0,5 ppm en een Ph waarde van 7.2 behouden worden.

Het grote voordeel van dit systeem is dat je met RVS in je bad kan werken, met zout electrolyse raden we dit af.

Waterbehandeling - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuinWaterbehandeling - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuinWaterbehandeling - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin