uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

techniek zwemvijver - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

Dreampool technische ruimte

Dreampool heeft een uniek systeem ontwikkeld. De techniek die nodig is om uw zwemvijver draaiende te houden is voorgemonteerd in een kunststof waterdichte bak met deksel die ingegraven wordt.

Dit maakt dat als de bouwkundige constructie van de zwemvijver klaar is dreampool heel efficiënt de aansluiting in orde kan maken. Het is een kwestie van het leidingwerk aansluiten en het water kan circuleren.

De technische ruimte is voorzien van:

  • 20.000 L pomp (optioneel kan een variable speed pomp geplaatst worden, deze is erg energiezuinig)
  • 75 watt uv lamp van RVS
  • 2.5 m³ luchtpomp
  • Kogelkranen voor skimmers/bodemdrain/retour

De technische ruimte is uit te breiden met een transformator voor eventuele verlichting in uw zwemvijver evenals een warmtepomp.

zwemvijver techniek

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerard ter Beek.         Tel nr.: 06-22621437

 

techniek zwemvijver - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuintechniek zwemvijver - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuintechniek zwemvijver - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin