uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

Onderhoud - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

Onderhoud

Elektrolyse apparaat
Voor wat betreft het onderhoud met elektrolyse geeft het elektrolyse apparaat zelf aan wanneer er te weinig zout in het zwembad zit.

Het elektrolyse apparaat heeft verder geen onderhoud nodig en kan in de winter worden losgekoppeld en worden opgeborgen in een vorstvrije ruimte. Het elektrolyse apparaat verbruikt verder geen zout.

Onderhoud van het zwembad algemeen

  • Bij een te hoge of te lage PH waarde worden de baden gecorrigeerd met een PH min of PH plus granulaat. Dit gebeurt volledig geautomatiseerd.  
  • 1 maal per week stofzuigen afhankelijk van gebruik en weertype
  • 1 maal per week het filter terug spoelen voor reiniging van filterzand (in vakantie periode bij geen gebruik is dit niet nodig)

Ziet u dit onderhoud niet zitten? Vraag gerust ééns een vrijblijvende offerte aan bij dreampool voor het onderhoud!

Het voordeel van elektrolyse is dat het apparaat ook bij lage concentratie blijft produceren en zo bij langere afwezigheid het zwembadwater blijft chloreren. En het zwembadwater helder houd. 

Gebruik van chloortabletten of vloeibaar chloor is niet meer nodig.

Onderhoud - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuinOnderhoud - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuinOnderhoud - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin