uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

Modellen - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

Modellen

Dreampool is voor u op zoek gegaan naar de beste en mooiste manier om uw zwembad te kunnen bouwen. Wij hebben goed gekeken naar de mogelijkheden om uw bad een perfecte uitstraling te geven.

Wij bieden 2 modellen aan voor zowel binnen als buiten:                

  1. Skimmerbaden onder de naam 'DREAMSTAR'
  2. Overloopbaden onder de naam 'DREAMLINE'

‘DREAMSTAR’ skimmerbad

Uit onze ervaring is gebleken dat bij ronduit de meeste aangeboden skimmerbaden het waterniveau circa 20 cm onder de afwerkrand staat. Dit is bij ons niet het geval doordat wij gebruik maken van nieuwe hoog waterskimmers. Hierdoor zal de waterstand circa 6 cm onder de afwerkrand zitten. Optisch lijkt uw bad nu groter en kijkt u niet steeds tegen de zijkant aan wanneer u zwemt. In onze online prijslijst ziet u de afmetingen die wij aanbieden. Alle baden zijn 150 cm diep.

dreampool skimmers

Vanuit het bad. Type: ´DREAMSTAR´.

‘DREAMLINE’ overloopbad

Verruit het meest luxueuze en optisch absoluut het mooiste. Dit zijn zeer professionele baden. Doordat het water over de rand heen wegloopt lijkt uw bad groter dan wanneer het een skimmerbad was geweest met dezelfde afmetingen. In onze online prijslijst ziet u de afmetingen die wij aanbieden. Alle baden zijn 150 cm diep.

  

Type, 'DREAMLINE' van Dreampool.

Een overloopbad heeft geen skimmer, het water loopt over de hardstenen rand weg in een gleufje.

Modellen - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuinModellen - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuinModellen - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin