uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

Bad betegelen - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

Zwembad betegelen?

Het betegelen van een zwembad vereist de nodige specialistische kennis en vakmanschap. Daarom is dit ook het enige proces wat wij uitbesteden aan een betrouwbare partner. 

Een betegeld bad heeft veruit de meest luxe uitstraling, ook zult u tot ver in de toekomst de exacte kleur behouden van de tegels, dit tot in tegenstelling tot het gebruik van zwembad folie. Folie zal na circa 8 jaar een tintje lichter zijn geworden.

U bent zelf vrij om een keuze te maken van de tegels die u wilt gebruiken om uw bad te laten betegelen door ons. Wel zijn niet alle tegels hiervoor geschikt. Graag beantwoorden wij al uw vragen hierover. U kunt ons bereiken middels het contact formulier.

Bad betegelen - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuinBad betegelen - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuinBad betegelen - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin