uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

Dreampool hybride zwemvijver - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

Blog

Titel: 5 voordelen van de Dreampool Hybride

Geschreven door: Gerard ter Beek

Datum: 23/5/2020

 

Hieronder wil ik graag kort uiteenzetten wat de 5 krachtigste en meest overtuigende voordelen zijn van de Dreampool Hybride.

 

  1. Door middel van het toepassen van slimme techniek heeft u geen last van eventuele draadalg vorming in het plantenfilter zoals bij een zwemvijver. Ook zal de biofilm (glad laagje op het folie) in verhouding tot de zwemvijver verwaarloosbaar zijn.
  2. Het folie in een Dreampool Hybride is niet zoals bij de zwemvijver. Bij de zwemvijver is het folie gemaakt in een 3D zak van EPDM. Bij de Dreampool Hybride wordt er ter plaatse PVC zwembad folie in gelast. Dit is dus strakker en u heeft de keuze uit verschillende kleuren. Hierdoor heeft u invloed op de uitstraling van de waterkleur van uw Dreampool Hybride.
  3. Geen toepassing van chloor, u zwemt in zacht zoet water. Goed voor uw huid, goed voor uw kapsel, goed voor uw ogen en goed voor de natuur.
  4. De Dreampool Hybride heeft een kant en klare techniek die ingegraven wordt. U heeft dus geen bovengrondse ruimte nodig bij het bad.
  5. U kunt uw Dreampool Hybride gemakkelijk upgraden met een lamellen afdekking, warmtepomp, onderwater-spots of een jet stream.

 

Voor meer informatie belt u met Gerard ter Beek: 06-22621437

Dreampool hybride zwemvijver - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuinDreampool hybride zwemvijver - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuinDreampool hybride zwemvijver - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin