uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

dreampool, rockpool - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin

ROCKPOOLS

Is het u opgevallen? Alle zwembaden in Nederland zijn rechthoekig, hebben een strakke randtegel en een design inlooptrap. Allemaal fantastisch mooi maar wat als u het anders wilt...? U wilt dat uw zwembad natuurlijker oogt, dat er een landschap omheen ontstaat waar uw gevoel ligt en dat de vorm van uw zwembad volledig aansluit bij uw huis en omgeving. U bent op zoek naar iets waar u nog geen idee bij hebt.

Deze zoektocht hebben wij van Dreampool ook doorlopen. We zijn op zoek gegaan naar een te bouwen en te leveren product dat aansluit bij de hier boven genoemde gedachten. Het resultaat hiervan is dat we 'ROCKPOOLS' introduceren. 

Het verschil

Het verschil met de andere baden is dat we bij de ROCKPOOLS met vrije vormen werken. Deze vormen zullen in overeenstemming met uw wensen worden uitgevoerd. De randen en de binnenzijde worden afgewerkt met spuitbeton waar we op kunstenaars niveau geweldige rots partijen van zullen maken. Er kunnen watervallen gerealiseerd worden, inlooptrappen, duik-rotsen en bedenk zelf maar verder. Met dit materiaal is bijna alles mogelijk.

De ROCKPOOLS kunnen we bouwen met een natuurlijk plantenfilter (zoals een zwemvijver) of we kunnen een waterbehandeling toepassen met chemicalien. Net zoals u wenst!

Bel direct voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis met Gerard ter Beek, 06-22621437

dreampool, rockpool - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuindreampool, rockpool - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuindreampool, rockpool - uw eigen zwemvijver of zwembad in de tuin